اتیوپی

در ارتباط باشید

قهوه فله کیلویی 

قهوه فله کیلویی در حقیقت به چند محصول گفته میشود . محصول هایی که بصورت فله یا همان کیلویی بفروش میرسند شامل انواع دانه قهوه و خیلی از دانه های قهوه که در بازار هستند گفته میشود که بصورت بسته بندی 1 کیلویی و یا 5 کیلویی و حتی بیشتر از آن عرضه می شود،

محصول های دیگری هم هستند که قهوه فوری فله و نسکافه فله کیلویی هستند که شامل قهوه فوری نسکافه گلد و کلاسیک و کاپوچینو -کافی میکس -هات چاکلت یا همان شکلات داغ هم بصورت کیلویی در بازار وجود دارند

قیمت قهوه فله کیلویی برحسب مقدار خرید متفاوت است.

و باید از مراکز فروش انواع قهوه آن را تهیه نمایید. و برحسب قیمت و نحوه ارسال و همچنین اعتبار در بازار از این مراکز فروش ، قهوه مورد نیاز خود را خریداری نمایید.

در ادامه توضیح مختصری در مورد قهوه میدم.

 

خیلی ها میپرسن که اصلا قهوه چیه و تاریخچه قهوه از کجا شروع شده و کلا میخوان بدونن بوته قهوه چیه؟

قهوه

یک نوع نوشیدنی است که از دانه های بوته قهوه تهیه می شود.
برای اولین بار در اتیوپی قهوه پیدا شد و بعد به بیشتر مناطق دنیا نیز معرفی و ارسال شد.
دانه های قهوه در کشورهایی مانند برزیل-اندونزی-ویتنام-کلمبیا و هند که بیشتر صادرات را در جهان به خود اختصاص داده اند .
قهوه در اصل بصورت سبز یا همان خام است که نیاز به بوداده کردن دارد.
و در دستگاه های مخصوص بوداده کردن گذاشته و پخته می شود.
قهوه دانه خام همانطور که گفته شد برای اینکه بتوان از آن نوشیدنی قهوه تهیه کرد نیاز است برحسب نوع قهوه ای که مورد نیاز است بوداده شود.
به عنوان مثال برای تهیه قهوه اسپرسو دانه های قهوه باید مدت زمان بیشتری در دستگاه روست بمانند تقریبا بین 12 تا 14 دقیقه تا رنگ آنها تیره بشود.
ما برای تهیه قهوه فرانسه باید نصف مدت زمانی که برای روست اسپرسو لازم است در دستگاه روستر گذاشته شود.
و همینطور برای تهیه قهوه ترک که حتما باید دانه هایی با رنگ روشن باشند لازم است خیلی کمتر از قهوه فرانسه و قهوه ترک در روستر پخته شود و رنگ دانه های قهوه باید زرد باشند.

برای آسیاب قهوه باید توسط آسیاب های مخصوص قهوه انجام بشه ،

جهت اطلاع از نحوه و اندازه ی پودر شدن دانه ها توضیح مختصر میدم .

برای اینکه بتوانیم قهوه اسپرسو درست کنیم حتما باید اندازه پودر کردون قهوه ها مد نظر داشته باشیم که اندازه پودر اسپرسو باید مانند دانه بندی شکر باشد نه ریزتر نه درشت تر از اندازه نمک ،

برای آسیاب قهوه فرانسه دانه بندی آن باید همانند پودر شکر باشد یعنی درشت تر از مقداری که برای اسپرسو آسیاب میشود.

و در آخر برای قهوه ترک دانه های رنگ روشن باید آسیاب نرم یا همان به اصطلاح مانند آرد انجام بشه و نباید توی دست دانه قهوه ها زیر دست لمس بشن و دقیقا مثل آرد آسیاب پودری بشه تا قهوه ترک خوبی بشه تهیه کرد.

خبرنامه

ارسال خبرهای مربوط به قهوه

دیگر مطالب

آیا قهوه ارزان و با کیفیت میخوای؟