کاپوچینو تورابیکا

کاپوچینو گوددی

کافی میکس آلتونسا

هات چاکلت

علی کافه

فواید و خطرات نوشیدن قهوه برای زنان و مردان

فواید و خطرات نوشیدن قهوه برای زنان و مردان

وقتی مردم به قهوه فکر می کنند ، معمولاً به توانایی آن در افزایش انرژی فکر می کنند. با این حال ، بر اساس برخی تحقیقات ، این گیاه می تواند برخی دیگر از مزایای مهم سلامتی مانند کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد ، دیابت نوع 2 و نارسایی قلبی را نیز ارائه دهد.

در سراسر جهان ، کارشناسان تخمین می زنند که مردم روزانه حدود 2.25 میلیارد فنجان قهوه مصرف می کنند.

محققان فواید نوشیدن قهوه را برای شرایطی مانند دیابت ، بیماری های قلبی عروقی ، بیماری التهابی روده و بیماری کبد بررسی کرده اند.
 شواهدی وجود دارد که برخی ، اما نه همه این ادعاها را تایید می کند.

قهوه حاوی تعدادی مواد مغذی مفید از جمله ریبوفلاوین ( ویتامین B-2) ، نیاسین (ویتامین B-3) ، منیزیم ، پتاسیم و ترکیبات مختلف فنولیک یا آنتی اکسیدان ها است .

 برخی از کارشناسان پیشنهاد می کنند که این و سایر مواد موجود در قهوه می تواند به طرق مختلف برای بدن انسان مفید باشد.

5 فایده نوشیدن قهوه

فواید نوشیدن قهوه عبارتند از:

  • محافظت در برابر دیابت نوع 2 ، بیماری پارکینسون ، بیماری کبد و سرطان کبد
  • ترویج قلب سالم

1- قهوه و دیابت

قهوه ممکن است به محافظت در برابر دیابت نوع 2 کمک کند.

در سال 2014 ، محققانی که اطلاعات بیش از 48000 نفر را جمع آوری کردند ،

دریافتند کسانی که مصرف قهوه خود را حداقل یک فنجان در روز در طول 4 سال افزایش داده اند ،
11٪ کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند تا افرادی که میزان مصرف خود را افزایش ندادند.

2- قهوه و پارکینسون

مطالعات مختلف نشان داده است که کافئین ، که در قهوه و بسیاری از نوشیدنی های دیگر وجود دارد ، ممکن است به محافظت در برابر بیماری پارکینسون کمک کند.

یک تیم به این نتیجه رسیدند که مردانی که بیش از چهار فنجان قهوه در روز می نوشند ، احتمال ابتلا به پارکینسون را پنج برابر کمتر از کسانی که نمی نوشند ، دارند .

بر اساس یک مطالعه در سال 2012 ، کافئین موجود در قهوه ممکن است به کنترل حرکت در افراد مبتلا به پارکینسون کمک کند .

یافته های یک متاآنالیز 2017 نشان داد که بین مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون ، حتی در افرادی که سیگار می کشند ، ارتباط وجود دارد. 

این تیم همچنین دریافت که افرادی که قهوه می نوشند ، کمتر دچار افسردگی و بیماری های شناختی مانند آلزایمر می شوند.

3. قهوه و سرطان کبد

محققان ایتالیایی دریافتند که مصرف قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 40 درصد کاهش می دهد . 

برخی از نتایج نشان می دهد افرادی که سه فنجان در روز می نوشند ممکن است 50 lower خطر کمتری داشته باشند.

4. قهوه و سایر بیماریهای کبدی

محققان در سال 2017 به این نتیجه رسیدند که مصرف هر نوع قهوه خطر سرطان کبد ، بیماری کبد چرب غیرالکلی و سیروز را کاهش می دهد .

افرادی که قهوه مصرف می کنند نیز احتمال ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا کمتر است.

در سال 2014 ، محققان میزان مصرف قهوه را در افراد مبتلا به کلانژیت اسکلروزان اولیه (PSC) و سیروز صفراوی اولیه (PBC) بررسی کردند. 

اینها شرایط خود ایمنی هستند که بر مجاری صفراوی کبد تأثیر می گذارد.

 هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد مصرف قهوه در افراد مبتلا به یا بدون PBC متفاوت است.

همچنین ، یک مطالعه در سال 2014 ارتباط بین مصرف قهوه و کاهش خطر مرگ ناشی از سیروز غیر ویروسی مرتبط با هپاتیت را نشان داد. 

محققان پیشنهاد کردند که نوشیدن دو یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر را تا 66 درصد کاهش دهد.

 

5. قهوه و سلامت قلب

یک مطالعه در سال 2012 به این نتیجه رسید که نوشیدن متوسط ​​قهوه یا مصرف حدود 2 وعده 8 اونسی در روز ممکن است از نارسایی قلبی محافظت کند .

افرادی که روزانه مقدار متوسط ​​قهوه می نوشند ، 11 درصد کمتر از افرادی که قهوه نمی نوشند ، دچار نارسایی قلبی می شوند.

با این حال ، برخی از مطالعات میزان بالای چربی خون (چربی) و کلسترول را در افرادی که بیشتر قهوه مصرف می کنند ، نشان داد.

سبد خرید

خریداران محترم با توجه به عدم ثبات در بازار ارز امکان خرید از سایت وجود ندارد