در ارتباط باشید
انواع قهوه و آشنایی با قهوه

- اسپرسو
- فرانسه
- ترک
- کاپوچینو
- کافی میکس
- هات چاکلت (شکلات داغ)
اسپرسو

قهوه اسپرسو: یک روش آماده کردن قهوه است که توسط قهوه ساز مخصوص تهیه می شود.
در حقیقت اسپرسو دانه خاصی نیست و این اشتباه است که فکر کنید برای تهیه قهوه اسپرسو نیاز به دانه ی قهوه مخصوص است.
برای تهیه اسپرسو نیاز است که چند نوع دانه قهوه با هم میکس بشوند و در آسیاب قهوه پودر بشود.
(البته دانه قهوه باید به اندازه ی نمک پودر بشود . اگر ریزتر باشد از فیلتر دستگاه عبور میکند)
در ضمن روست دانه قهوه ها یا همان رنگ دانه های بعد از پخت بهتر است متمایل به تیره باشند.
قهوه دم کردنی:
1-قهوه ترک
2-قهوه فرانسه
3- قهوه تلخ
طرز تهیه قهوه ترک :
قهوه ترک نیز نوع خاصی از دانه قهوه نیست و مانند دیگر قهوه ها برحسب روش دم کردن آن به این نام شناخته میشود.
قهوهی ترک، قهوهای است که در دنیا آنرا با نام قهوهی خاورمیانهای هم میشناسند.
این نوع قهوه با استفاده از ترکیب کردن آب و دانههای آسیابشدهی قهوه و جوشاندن مستقیم آن روی شعلهی اجاق گاز به دست میآید.
برای درستکردن قهوهی تُرک، به ابزار خاصی به نام قهوهجوش نیاز دارید که تُرکها به آن، جِزوه میگویند.
دانههای قهوهای که برای درستکردن قهوهی تُرک استفاده میشود، باید به خوبی آسیاب شوند و کاملا یکدست باشند.
اندازه ی آسیاب مانند آرد باشد.
این قهوه را مستقیما از روی اجاق برمیدارند و درون فنجان میریزند.
طرز تهیه قهوه فرانسه
قهوهی فرانسه امروزه با استفاده از دستگاههای قهوهساز (Coffe Maker) درست میشود.
در دستگاههای قهوهساز، آب داغ از روی قهوهی آسیابشدهای که روی صافی قرار گرفته، عبور میکند.
و نوشیدنی به دستآمده، در یک لیوان یا قوری جمع میشود.
نکته: پودر قهوه فرانسه را باید در اندازه شکر آسیاب بشود.
دستگاههای قهوهساز، معمولا به یک المنت گرمایی در زیر قوری قهوه مجهز هستند تا دمای قهوه همواره در سطح مطلوبی نگه داشتهشود.
قهوههای دمکرده را در صورت نگهداری صحیح میتوان تا دو ساعت پس از دمکردن هم مصرف کرد.
خبرنامه
ارسال خبرهای مربوط به قهوه
دیگر مطالب
قهوه ترک اصل: راهنمایی برای شناسایی و خرید محصولات اورجینال
قهوه ترک یکی از لذتهای بینظیر دنیای قهوه است که با استفاده از روشی خاص تهیه میشود و توانایی ایجاد
